מרכיבים:
400 גרם שיבולת שועל עבה 
100 גרם שקדים 
100 גרם פקאנים
100 גרם פיסטוק קלוי
50 גרם גרעיני דלעת 
50 גרם גרעיני חמניה 
50 גרם חמוציות 
רבע כוס מייפל 
רבע כוס טחינה גולמית
2 כפות שמן זית
כפית קינמון 
קורט מלח

גרנולה בתנור (צילום: ליאל עזור)
גרנולה בתנור (צילום: ליאל עזור)

אופן ההכנה:
1. נקצוץ את השקדים, הפקאנים והפיסטוקים לחתיכות קטנות ונשים בקערה. 
2. נוסיף לקערה את גרעיני הדלעת וגרעיני החמניה ונערבב. 
3. נכניס פנימה את המייפל, הטחינה, שמן הזית, הקינמון המלח ונערבב היטב. 
4. נניח בתבנית כשמעליה מונח נייר אפיה. 
5. נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות במצב סטטי. 
6. נערבב מידי על מנת לקבל גרנולה שחומה ואפויה באופן אחיד. 
7. בנתיים נחתוך את החמוציות.
8. בסיום האפיה, נוציא את התבנית ונוסיף את החמוציות. 

בתיאבון.