מרכיבים:
- בצל לבן
- חבילת פתיתים
- רסק עגבניות גדול
- חבילת נקנקיות
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- כפית פפריקה
- חצי כפית סוכר
- 4 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:
1. נטגן בצל בשמן עד להזהבה. 
2. נוסיף רסק עגבניות ונערבב. 
3. נחתוך את הנקנקיות לעיגולים בעובי בינוני ונוסיף אל הסיר. 
4. נטגן אותם היטב. 
5. נוסיף פנימה את כל התבלינים ונערבב. 
6. נוסיף 4 כוסות מים רותחים, ננמיך את האש ונכסה חלקית את הסיר. 
7. נבשל כ-15 דקות ונערבב מידי פעם. 
8. נסגור את האש ונכסה את הסיר ל-10 דקות. 
בתיאבון!