סחלב חם בחורף. המשקה המנחם והטעים. כשבתוספת של בוטנים, קינמון וקוקוס הוא הופך לארוחה כל כך טעימה.
תסכימו איתי על זה שזה הכי טעים שיש, ושבמזג אוויר חורפי זה מתיישב בול!
מה אם אגיד לכם, שהמשקה הטעים הזה שנאכל עם כפית, כל כך פשוט להכנה וכל אחד מכם יכול להכין אותו בחמש דקות של עבודה?
קבלו מתכון הכי מושלם, הכי קל והכי טעים!
המתכון מתאים ל-4 מנות.
מרכיבים:
4 כוסות חלב
6 כפות קורנפלור
4 כפות סוכר לבן
3 כפיות מי ורדים
תערובת בוטנים, קינמון וקוקוס
אופן ההכנה:
1. נשים את החלב בקלחת עמוקה.
2. בקערה נפרדת נערבב את הסוכר והקורנפלור ונוודא שאין גושים.
3. נניח את הקלחת על אש בינונית.
3. נוסיף את הסוכר והקורנפלור לתוך קלחת החלב ונערבב באמצעות מטרפה.
4. נמשיך בערבוב עד שנקבל מרקם סמיך.
5. נסיר מהאש ונוסיף את מי הורדים.
6. נעביר לכלי הגשה ונפזר מעל את תערובת הבוטנים, הקינמון והקוקוס.
7. נגיש לשולחן, ונתענג על כל ביס.