מתכון למאפינס תירס שילדים אוהבים מבית ״תנובה״:

החומרים:
2 ביצים
1 קופסת קוטג׳
⅓ כוס שמן
1 כפית מלח
½ כפית אבקת שום
1 כוס גרגירי תירס "סנפרוסט",
מופשרים ויבשים
10 זיתים חתוכים לטבעות
1 כוס קמח תירס
¼ כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
לקישוט: שומשום שחור, גרגירי תירס, מעט זיתים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל־180 מעלות ומכינים 12 עטרות נייר למאפינס.
בקערה גדולה טורפים היטב את הביצים, הקוטג׳ והשמן.
מוסיפים את המלח, אבקת השום, גרגירי התירס והזיתים ומערבבים.
מוסיפים את קמח התירס, הקורנפלור ואבקת האפייה ומערבבים.
מחלקים את הבלילה בין עטרות הנייר ואופים 15־20 דקות עד שהמאפינס משחימים מעט וקיסם הננעץ באמצעם יוצא יבש.