החומרים:
1 מכל שמנת להקצפה קרם וניל
"השף הלבן"
¾ כוס סוכר
2 ביצים בטמפרטורת החדר
1 כף קפה מגורען
100 גרם חמאת "תנובה" בטמפ' החדר
2 כוסות + 2 כפות קמח תופח
½ כוס פצפוצי שוקולד כהים
¼ כוס מים רותחים

לקראמבל:
3 כפות סוכר
1 כפית קפה מגורען
3 כפות פצפוצי שוקולד
5 כפות קמח
2 כפות חמאת "תנובה" מומסת

אופן ההכנה:
מקציפים בקערה במשך כ־2 דקות את החמאה והסוכר. מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים להקציף דקה נוספת. מוסיפים לתערובת מכל שמנת להקצפה קרם וניל.

מקפלים בעזרת מטרף ידני את הקמח אל התערובת רק עד שהוא נבלע ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים יחד. מקפלים אל התערובת את הקפה המגורען ופצפוצי השוקולד.

ממלאים את המסה במנז'טים, או בתבנית שקעים משומנת, כ־¾ מנפח הכלי. מערבבים בעזרת כף את מרכיבי הקראמבל ומפזרים כף ממנו מעל כל קאפקייק. אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות כ־20 דקות, עד להזהבה ויציבות.

לגרסת הפרווה יש להחליף את השמנת בקצפת צמחית במתיקות מעודנת ואת החמאה בשמן קוקוס.