המצרכים (לכ־40 יחידות):

לבצק:
600 גרם קמח
17 גרם שמרים יבשים
2 כפיות סוכר
330 מ"ל מים פושרים
55 מ"ל שמן זית
1 כפית מלח

למלית קינדר:
ממרח קינדר בואנו (אפשר גם למרוח נוטלה או לשלב ביניהם)
פצפוצי שוקולד חלב

למלית פיסטוק:
ממרח שוקולד לבן
מחית פיסטוק

אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, השמרים והסוכר, נותנים ערבוב ראשוני עם כף ומפעילים את המיקסר.

2. מוסיפים את המים ואת השמן ולשים כ־8 דקות.

3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות נוספות.

4. מניחים את הבצק בקערה משומנת ומשמנים מעט גם את הבצק עצמו. עוטפים את הקערה בניילון נצמד או במגבת. מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה.

5. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. מקמחים את משטח העבודה. מרדדים את הבצק למלבן.

6. מכינים את מליות הקינדר והפיסטוק על ידי ערבוב החומרים.

7. מורחים על המלבן את מלית הקינדר ועליה את מלית הפיסטוק. מגלגלים את המלבן לרולדה, חותכים לשושנים ברוחב 3־4 סנטימטרים בערך ומניחים כל שושנה בתבנית על גבי נייר אפייה.

8. אין צורך להתפיח שוב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל־240 מעלות ואופים 7 דקות בלבד. מצננים מעט ובוזקים אבקת סוכר.

לבלוג של סמדר שחר: smadarsh.com