עראיס גבינות ב–10 דקות
החומרים:
- 6 מיני פיתות
- 3 כפות שמן זית
למילוי:
- 100 גרם גבינת חמד 5% "פיראוס",
- מגוררת גס
- 100 גרם גבינה בולגרית מעודנת
- 16% "פיראוס"
- 100 גרם פתיתי גבינת עמק או מוצרלה "קולקשן"
אופן ההכנה:
- שמים את מרכיבי המילוי בקערה, מערבבים ומועכים במזלג.
- חורצים את הפיתות ½ ס"מ מהשוליים וממלאים בתערובת הגבינות.
- מחממים שמן במחבת, מנמיכים ללהבה קטנה ומטגנים את הפיתות על צד אחד - לוחצים על הפיתה ומהדקים למחבת, עד הזהבה.
- הופכים ומטגנים באותו האופן את הצד השני עד שהפיתה זהובה והגבינות נמסו.
- מגישים מיד.