עראיס גבינות ב–10 דקות

החומרים:

  • 6 מיני פיתות
  • 3 כפות שמן זית

למילוי:

  • 100 גרם גבינת חמד 5% "פיראוס",
  • מגוררת גס
  • 100 גרם גבינה בולגרית מעודנת
  • 16% "פיראוס"
  • 100 גרם פתיתי גבינת עמק או מוצרלה "קולקשן"

אופן ההכנה:

  • שמים את מרכיבי המילוי בקערה, מערבבים ומועכים במזלג.
  • חורצים את הפיתות ½ ס"מ מהשוליים וממלאים בתערובת הגבינות.
  • מחממים שמן במחבת, מנמיכים ללהבה קטנה ומטגנים את הפיתות על צד אחד - לוחצים על הפיתה ומהדקים למחבת, עד הזהבה.
  • הופכים ומטגנים באותו האופן את הצד השני עד שהפיתה זהובה והגבינות נמסו.
  • מגישים מיד.