טראפלס שוקולד–מסקרפונה–ביסקוויטים ללא אפייה, המצרכים (ל–30 יחידות):
- 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר
- 200 גרם שוקולד מריר מומס
- 1 כף קקאו
- 4 כפות אבקת סוכר
- 3 כפות ברנדי או רום או וויסקי או ליקר (לא הכרחי)
- 200 גרם ביסקוויטים מרוסקים גס (לא טחונים) לציפוי: קקאו
אופן ההכנה:
- מערבבים את השוקולד המומס עם מסקרפונה לעיסה אחידה. מוסיפים את הקקאו, אבקת הסוכר, הברנדי והביסקוויטים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מצפים תבנית או כלי פלסטיק בניילון נצמד ומעבירים אליו את העיסה. מחליקים את פניה. מצננים במקרר שעה לפחות.
- להגשה: מחלצים את התערובת שהתקשתה למשטח העבודה. בוזקים קקאו וחותכים לקוביות.