המצרכים (ל–10–12 לביבות):
150 גרם פתיתי מוצרלה "COLLECTION"
100 גרם צ'דר "COLLECTION" מגוררת
50 גרם גבינת קשקבל "COLLECTION" מגוררת
3 כוסות אטריות ביצים מבושלות על פי הוראות היצרן ומסוננות
1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
1 ביצה
1 כפית מלח

לציפוי:
2 ביצים טרופות
2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
שמן קנולה לטיגון

למטבל:
2 גביעים (400 גרם) יוגורט תנובה
1 כף עירית קצוצה
1½ כפיות מלח

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מניחים את הגבינות, הביצה, המלח, השמנת והאטריות המבושלות. מערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
מניחים כף וחצי מהמסה על נייר אפייה ומשטחים ללביבה, חוזרים על הפעולה עם שאר המסה. מכניסים את הלביבות למקפיא לשעה לפחות.
מוציאים מהמקפיא וטובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם. מטגנים בשמן לא עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
להכנת המטבל: מערבבים בקערה את היוגורט, המלח והעירית. מגישים את הלביבות לצד המטבל.