לרגל חגיגות ה-74 של מדינת ישראל, רשת טיב טעם ומשתתפת "משחקי השף" סבינה ולדמן חשבו על מתכון מנצח להכנת נקניקיות פרנקפורטר בזיגוג מייפל, ג'ינג'ר ותפוז. מדובר במנה שמתאימה לחגיגות יום העצמאות, עם טאץ' קולינארי - טעימה, עשירה ומנצחת. 

רכיבים: 
1 חבילת נקניקיות פרנקפורט

רוטב:

  • 5 כפות מייפל
  • 1 כפית טבסקו
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 1 כף גרידת תפוז
  • מיץ מתפוז אחד
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 1 כף טימין טרי קצוץ
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה: 

  • מבשלים את הנקניקיות במים כ5 דקות לאחר רתיחה. מסננים ושומרים בצד.
  • במחבת רחבה מחממים יחד את כל רכיבי הרוטב. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים כ-5 דקות עד לקבלת זיגוג סמיך שעוטף את הנקניקיות. מגישים חם לצד תוספת שאוהבים.
  • חצי כוס זיתים קצוצים דק
  • 3 שיני שום כתושות
  • מיץ וגרידת מלימון אחד
  • 3/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח אטלנטי