כנפיים תמיד נחשב לחטיף המושלם על המנגל. כזה שמנשנשים בהתחלה לפני הכוכבים האמיתיים, כמו האנטריקוט או הקבב, או שמשאירים אותו לסוף כסוג של נשנוש אחרון. אז לכבוד חג המנגלים הישראלי, רשת חצי חינם ממליצה לכם על מתכון מושלם לכנפיים במרינדת רימונים ודבש של השף חיים כהן.

מתכון לכנפיים במרינדת רימונים ודבש  של השף חיים כהן לכבוד יום העצמאות

מצרכים:

  • 1 ק"ג כנפיים נקיות של חצי חינם
  • מרינדה:
  • 6 כפות רכז רימונים
  • כף דבש
  • כפית רסק עגבניות
  • רבע כפית מלח

 הכנה:

  • חוצים את הכנפיים ל-2 חלקים
  • בקערה מערבבים המרינדה למרקם חלק
  • מעסים טוב את הכנפיים במרינדה ומשרים למינימום שעתיים במקרר
  • מוציאים ומברישים את הכנפיים במרינדה 
  • צולים את הכנפיים על המנגל (מתאים גם לתנור)
  • מחממים תנור ל- 130 מעלות
  • מסדרים על נייר אפייה
  • אופים ¾ שעה על טורבו בלבד
  • מוציאים ומברישים במרינדה 
  • מחזירים ל-160 מעלות לעשר דקות

בתיאבון!

אורית שלום בג, סמנכ"לית שיווק וסחר ברשת חצי חינם: ״לקראת יום העצמאות תגברנו את כמות נותני השירות בקצביות בכל סניפי הרשת. אנחנו מציעים מבצעים חסרי תקדים בקצביות כך שכל בית בישראל יכול לחגוג עם על האש טעים , עם בשרים איכותיים ובמחירים לכל כיס. אני מזמינה את כולם להגיע לקניות בחצי חינם וליהנות ממאות מבצעים מעולים ולא פחות חשוב זה שלא חסר שום דבר, החל מפרגיות ואנטריקוט ועד פיתות טריות, מנגלים ובקיצור כל מה שצריך לחג. שיהיה חג עצמאות שמח לכולם״.