עוגת גבינה אלטרנטיבית
המרכיבים
(ל–6–4 מנות בקעריות הגשה אישיות):
- 2 מכלים (500 מ"ל) קצפת צמחית "השף הלבן"
- ½ כוס (100 גרם) אבקת סוכר
- 1 כף קליפת לימון מגוררת
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
- 300 גרם (כ-2 כוסות) ביסקוויטים בטעם וניל, מפוררים גס
לתוספת:
3–2 כוסות פירות טריים שאוהבים (למשל: אוכמניות, אגסים, קיווי או תותים) חתוכים לגודל נוח לאכילה
אופן ההכנה:
- שמים את השמנת הצמחית, אבקת הסוכר, קליפת הלימון ותמצית הווניל בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים כ־2 דקות לקצפת רכה.
- מוסיפים את ממרח הסויה ומקציפים 5 דקות נוספות עד לקבלת קרם יציב.
- מניחים על משטח העבודה 6־4 כלי הגשה אישיים (קערית או כוס).
- שמים בכל כלי פירורי ביסקוויטים, קרם ופירות בצורה חופשית ומגישים.
- אפשר להכין את מרכיבי הקינוח מראש ולהרכיב לפני ההגשה.