ארטיק "פרוזן יוגורט" תות־מנגו
המרכיבים (ל־4־6 מנות):
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה, מוקצפת לפי ההוראות שעל גבי האריזה
1 גביע (200 גרם) יוגורט "תנובה" בטעם טבעי
½ שקית מנגו "סנפרוסט" מופשר
½ שקית תות "סנפרוסט" מופשר
3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
שמים בקערה את היוגורט ו־1 כף אבקת סוכר ומערבבים. טוחנים את המנגו עם 1 כף אבקת סוכר ואת התות עם 1 כף אבקת סוכר.
מערבבים בערבוב חלקי (כך שהתערובת לא תיראה אחידה) בקערה אחת ½ מכמות הקצפת עם ½ מכמות היוגורט ועם התות, ובקערה שנייה ½ מכמות הקצפת, ½ מכמות היוגורט והמנגו.
ממלאים תבניות ארטיק בקרם תות עד מחציתן ובקרם מנגו. מקפיאים 8 שעות לפחות לפני שמחלצים את הארטיקים מהתבניות ומגישים