הכנתי עבורכם מתכון לארוחת צהריים מזינה וטעימה, כזו שמתאימה לכל תקופה בשנה ובפרט לימים אלו.בין המצרים - כחלק מתקופת האבלות על חורבן בית המקדש החל מתאריך י"ז בתמוז ועד ט' באב לא נהוג לאכול בשר. אז אם נגמרו לכם רעיונות לארוחת צהריים ובא לכם לגוון ולטרוף צלחת יחד עם הילדים קבלו את המתכון המושלם.
מצרכים:
5 פילטים של דג סלמון טרי
4-5 שיני שום קצוצות
250 מ״ל שמנת לבישול
300 גרם תרד (קפוא או טרי)
קליפת לימון
מלח
פלפל
View this post on Instagram
אופן ההכנה:
1. נמליח ונפלפל את הדג.
2. נטגן אותו מ-2 הצדדים ונוציא לצלחת.
3. נוסיף למחבת שום ושמנת לבישול.
4. נשים מלח ופלפל וונכניס את התרד ונערבב.
5. נבשל את התרד. כעבור כמה דקות נניח את הדג מעל התרד.
6. נגרד מעל המחבת קליפת לימון 🍋
* אל תוותרו - מוסיף ממש! זהו. תהנו.