קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד
החומרים:
1 חבילת בצק שמרים עלים "מעדנות" מופשרת לפי ההוראות שעל האריזה
מצרכים למלית:
250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
½ קופסה של ממרח שוקולד
לציפוי:
1 ביצה טרופה עם כף חלב "תנובה"
50 גרם בוטנים גרוסים מסוכרים ברס
אופן ההכנה:
פורשים את הבצק על משטח ומחלקים למשולשים.
מניחים בכל חלק רחב של משולש כפית ממרח וכפית מסקרפרונה. מגלגלים לקרואסון (מהחלק הרחב לפינה).
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומתפיחים ל־25 דקות.
מברישים בביצה טרופה עם כף חלב. מפזרים מעט בוטנים מסוכרים ברס מעל.
בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות אופים כ־25 דקות עד שהקרואסונים מזהיבים.