איזה ארוחה יותר טעימה ומזינה מפשטידה? פשטידה חמה, עשירה בחלבון ומלאה בדברים בריאים! מושלמת להכנה מרוב שהיא פשוטה.
עשירה בחלבון ורק דברים בריאים. תופתעו לגלות שללא קמח ופירורי לחם, עדיין תקבלו פשטידה יציבה, זאת בזכות שילוב המרקמים הנכון של הגבינות שכל כך משדרגות את הטעם! אתם חייבים חייבים להכין לארוחת הערב הבאה.
מרכיבים:
2 שקיות תרד טורקי טרי, שטוף ויבש וקצוץ גס
1 כוס מוצרלה מגורדת
250 גרם גביע קוטג׳
2 כפות גבינת שמנת (20% שומן ומעלה)
30 גרם גבינה בולגרית (24% שומן)
20 גרם גבינת ריקוטה (לא חובה)
2 ביצים (אפשר 3 אפילו😃 היא תצא יותר גבוהה)
מלח
פלפל שחור
1 כפית אבקת שום
* שומשום לפיזור
View this post on Instagram
אופן ההכנה:
1. נערבב את כל המרכיבים מלבד השומשום.
2. נפזר מעט פירורי לחם בתחתית של תבנית בגודל 20*20 משומנת היטב.
*אפשר לוותר על פירורי הלחם, אך מומלץ לשים.
3. נעביר את הבלילה לתבנית.
4. ניישר אותה עם מרית או כף.
5. נפזר מעל שומשום בשכבה אחידה ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 40 דקות.
6. נוציא מהתנור, נצנן מעט ונהנה!