לבקשת קוראי מתחם התזונה של “מעריב":
מה לקחת בתיק לטיול/לבילוי עם המשפחה יום מחוץ לבית מתאפיין ביציאה משגרה, וסדר הארוחות נשמר פחות, ולכן מומלץ להצטייד בארוחות חטיף קטנות, מרובות ומזינות. רצוי לארוז את מנות המזון בנפרד על מנת לשמור על הטריות והנוחות.
אז מה כדאי לארוז?
# מנות פרי חתוכות לקוביות - ממגוון פירות העונה.
# אגוזים ופירות יבשים - לא מתקלקלים ומהווים תחליף לנשנוש מתוק.
# ירקות גמדיים או חתוכים - כמו מלפפון, גזר, גמבה או עגבניות שרי.
# כריכונים קטנים עם ממרח חומוס, טחינה או אבוקדו וכדומה - מה שאפשר לאכול בהפסקות בדרך (חצאי פרוסות לחם דגנים, רבעי פיתות(.
# בימי טיול ארוכים כשיש עמכם צידנית, אפשר בהחלט להביא את המנה האהובה להפסקת צוהריים
- שניצל, קציצה, קלחי תירס או כל דבר שאפשר לשים בקופסה ואפשר לאכול קריר וללא חימום.
ואם כבר לקחתם צידנית, אפשר בהחלט להביא לילדים מעדני חלב או יוגורטים המועדפים עליהם.
# מומלץ לא לאכול תוך כדי נסיעה ברכב אלא לעשות הפסקות יזומות בצד הדרך במקומות מתאימים וליהנות מארוחה משפחתית בחיק הטבע.
ומה לגבי חטיפים?
עדיף להביא את החטיפים המועדפים על ילדכם וכאלו שאתם בחרתם, מאשר לעמוד בפני חטיפים הנמצאים בקיוסק בדרך ושאינם תמיד לבחירתכם. טיול מהנה!
רוצים להשפיע על התוכן במדור? היכנסו למתחם התזונה ב"מעריב" והצביעו לנושאים שהכי מעניינים אתכם