מסעדת מנטנטן, הפנינה היפנית של תל אביב, תציע ספיישל מגוון של יאקיטורי לוהט והזדמנות לטעום מגוון רחב של שיפודי יאקיטורי אותנטיים, הנעשים בקפידה על גריל פחמים יפני מסורתי. לצד התפריט הקבוע, יוצע ספיישל ייחודי של יאקיטורי למשך שלושה ימים בחול המועד סוכות. לצד כל הטוב הזה יוכלו ליהנות חובבי האלכוהול גם מסאקה TOKO ג'ונאמי עם ארומה הדרית של פריחות תפוז וטעמי אומאמי המשתלבים בחמיצות עדינהומעניקים השלמה לטעמים היפניים האותנטיים במסגרת הפסטיבל.

בין המנות שתוכלו למצוא בפסטיבל: Yakiniku Veal Rib - נתח אסאדו עסיסי ברוטב יאקיניקו יפני, מלווה בחליטת תרד ומלח פלפל משובח (58 שקלים), niku negi Yaki - נתח קצבים ובצל ירוק מפויח על גריל, מזוגג בטריאקי מיושן וסאנצ'ו ארומטי (24 שקלים), Teba Yaki - כנפי עוף צלויות לשלמות, בציפוי טריאקי עשיר וסאנצ'ו מרענן (24 שקלים) Yaki Shinzou Hatu - לבבות עוף רכים על האש, מתובלים בפשטות אלגנטית במלח ופלפל (24 שקלים) ועוד. בגזרת הירקות יוצע שיפודים מפנקים בינהם: Okashi Corn - קלחי תירס מתוקים על הגריל, מזוגגים ברוטב סייקו מיסו עשיר (38 שקלים), יאקטורי טבעוני ShiShi - פלפלוני פדרון פיקנטי, צלוי להשחמה מושלמת על גריל הפחמים (38 שקלים) ועוד.

שיפודים, מנטנטן (צילום: אנטולי מיכאלו)
שיפודים, מנטנטן (צילום: אנטולי מיכאלו)

פסטיבל יאקיטורי. 20-22.10, החל מהשעה 12:00. מסעדת מנטנטן, נחלת בנימין 57, תל אביב-יפו