מאז שעלתה לישראל, הביאה איתה רינה פושקרנה את המטבח ההודי, ומאז היא אייקון תרבות בכל הקשור למדינה האהובה במיוחד על ישראלים, ועל תרומתה להבאת תרבות הודו לישראל אף קיבלה בשנת 2004 תואר כבוד מלשכת המסחר ישראל-אסיה. לפני כחצי שנה נסגרה מסעדת טנדורי המיתולוגית ששכנה ברחוב דיזינגוף ופעלה במשך 42 שנה, שזה כשלעצמו נתון מדהים, אך אל דאגה, היא נפתחה מחדש ברציף הרברט סמואל בתל אביב תחת השם Tandoori Lands end. 

ב-2.10.24 תיערך שם סעודת ראש השנה עם מאכלים הודיים קלאסיים ומיוחדים, גריל טנדורי על פלטות רותחות, ביריאני דבש ותפוחים ועוד. למרכז השולחן יוגשו מנות ראשונות, מנות עיקריות לבחירה ומנות קארי, תבשילים ותוספות בבופה חופשי, קינוח לבחירה ושתייה חמה וקלה. המחיר לאדם 260 שקלים בלבד ו-130 שקלים לילד בלבד. 

בופה הודי עשיר במסעדת טנדורי (צילום: אילנה קיש)
בופה הודי עשיר במסעדת טנדורי (צילום: אילנה קיש)

בין המנות שיוגשו בערב ראש השנה:
דג פאקורס - נתחי דג ללא עצמות מתובלים ומצופים מעטפת עדינה של קמח חומוס פריך. מוגש עם רוטב נענע ותמר הינדי.
מעדנים מהטנדורי - מבחר ממעדני הטנדורי מוגשים על פלטת סיזלר רותחת: 2 יחידות עוף טיקה אדום, 2 יחידות עוף קסטורי לבן, 2 יחידות עוף גואה ירוק ו- 2 יחידות סיקה קבב.
כבש דה פאיזה - נתחי טלה מובחרים מבושלים ברוטב קטיפתי על בסיס אגוזי קשיו ותבליני קשמיר מסורתיים.
עוף מקהאני - נתחי עוף ללא עצמות, מבושלים עד שלמות ברוטב אקזוטי אדום.

בין הקינוחים:
זעפרני קולפי - גלידת פיסטוק ותבלינים, פיסטוק, אטריות פלודה וזעפרן.
גולאב ג'מון - כדורי גבינה ביתית מבושלים בסירופ תבלינים, מי ורדים וניחוח תרמילי הל.

ערב ראש השנה ב-Tandoori Lands end הרברט סמואל 76, תל אביב. בהזמנה מראש. 260 שקלים לאדם ו-130 לילד (לא כולל שירות). פרטים והזמנות באתר

עוף טיקה אדום במסעדת טנדורי (צילום: אילנה קיש)
עוף טיקה אדום במסעדת טנדורי (צילום: אילנה קיש)