מסעדת פופה שפרצה לתודעה כמסעדת בליינים ושפים ידועים, עושה מהלך נוסף ומגייסת לשורותיה את השף הוותיק אביב משה ואף הופכת להיות כשרה, דבר מפתיע בהתחשב בקהל הרוסי שהיה פוקד אותה ובערבי שישי השמחים והעמוסים שהיו לה.
המסעדה תחבר בין עולמות הקולינריה העילית להשפעות יהודיות וכשרות בהובלת שף אביב משה, ותציע תפריט שיורכב מהשראות ממסעותיו הרבים של אביב ברחבי העולם, לצד השפעות צרפתיות קלאסיות.
חלק מהמנות: קובנה - עם שלושה מטבלים, סוכריות שום, רסק שרי ויוגורט דואה; טרטר טונה - קסטן, מטבוחה, טחינה, צ'יפס ארטישוק ירושלמי, ביצה חצי קשה, קרם סקורדיליה וקרם שקדים שמיר; פרעצל אנטיאס - טרטר אינטיאס, מטבוחה, טחינת "חלווה", לימון אריסה, סלטון ופרעצל; כבד אווז ברוטב קרפ סוזט - בריוש, רוטב סוזט, קרמבל מעמול, עלים של שליו; פרחי קישוא - קריספי פרחי קישוא ממולאים במוס כמהין, קרם סלק ; סיגר חלקי פנים - איולי צפון אפריקאי, סלסלת עגבניות ונענע יבשה ; סוכריות בטטה - קרם לאבנה, סוכריות בטטה, שעועית ירוקה, זיתי טאסוס, פרוסות צ'ילי חריף וקייל ; טורטליני מנגולד 88 - ציר בקר ויין אדום, זנב שור, קרם שורשים וסלסה חלפיניו; לברק פורצ׳יני - מיקס פטריות, קציפת פורצ'יני, טוויל חומוס, צ'יפס עגבנייה; "מז'וזין" פופה סטייל- לברק בשום אריסה ועשבים, ציר עגבניות, במיה וריג'לה פילה בקר - קרם שום, מח עצם, בוקצ'וי, סוכריות שום סולו ורוטב פלפלת ; פריים ריב נברסקה - גזרים צלויים, סוכריות שום, קרם שורשים ; סינטה - פירה רובשון, רוטב יין פורט, זוקיני, בצל ירוק צרוב וביצה עלומה ועוד
פופה | יהודה הלוי 46 ; שעות פתיחה: א׳-ה׳ 23:00-19:00; שבת 21:30 – 23:30