מסעדת יאסו תל אביב חוגגת עשור באירוע ספישל חגיגי ולצד שף המסעדה אבי ביטון, מארחת את שף חיים כהן לסוף שבוע באווירת מיקונוס שף הבית אבי ביטון, מארח לכבוד חגיגות העשור את שף חיים כהן לסוף שבוע בלתי נשכח של חגיגה קולינרית יוצאת דופן ב- 07-10.09
לצד התפריט המגוון של היאסו, השניים יצרו יחד מנות המשלבות בין העולמות שלהם ושל יוון, ואת התוצאה אין צורך לתאר במילים. בין היתר תוכלו למצוא טרטר דג ים- חלב שקדים ועשבים ירוקים, מחבת שקשוקה טלה- קציצות טלה, עגבניות, חצילים, ביצה, טחינה לבנה, קלמארי מרדומה- קלמרי צרוב, עגבניות, פלפלים חריפים, שום, יוגורט כבשים, חלה קלויה וקינוח מפתיע במיוחד
יאסו - הירקון 105 תל אביב.
טלפון: 03-6031719
תרבות וקולינריה