בימי החורף אנחנו רק מחפשים מתכונים קלילים שיעזרו לנו לחמם את הגוף והלב. ומה יותר טוב ממרק עוף של בית? מרק עוף וירקות בסגנון סיני, מחמם ומנחם. 

חומרים ל-4 מנות:

100 גרם אטריות אורז מאסטר שף
1 ליטר מרק צח
1 כפית חמשת התבלינים הסינית
2 כפות רוטב סויה
1 גזר חתוך לרצועות דקות
2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק (החלק הלבן והירוק, לחוד)
1 כוס כרוב חתוך דק-דק

אפשר גם:
להוסיף חצי פחית חלב קוקוס לייט מאסטר שף

הוראות הכנה:
1. משרים את אטריות האורז במים רותחים 3 דקות עד שהן רכות, מסננים.
2. מחממים את המרק ומתבלים בחמשת התבלינים וברוטב סויה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. לפעמים צריך להוסיף מלח או סויה, זה תלוי במרק. אם רוצים מוסיפים חלב קוקוס.
3. מניחים בכל קערית רבע מכמות כל אחד מהמרכיבים: אטריות, רצועות גזר, החלק הלבן של הבצל הירוק ורצועות הכרוב.
4. יוצקים מעל את המרק ומסיימים עם בצל ירוק. מגישים מיד. 
5. אם רוצים אפשר להוסיף נתחי עוף או בקר.
בתיאבון.