סדרת אירועי "דינר אנד שואו" בה עולם הקולינריה נפגש עם עולם הוויסקי חוזרת למוזיאון הוויסקי בשרונה. במסגרת הסדרה, מבחר שפים מובילים יציגו מנות מפתיעות המשלבות וויסקי עם מוסיקה מעולה ומגוון בקבוקי וויסקי מיוחדים. השפים המתארחים ייצרו מנות חדשות ויבנו תפריט אקסקלוסיבי לערב חד פעמי, אשר יותאם בצורה מושלמת לוויסקי.

ביום ראשון ה-11.12 יתארח השף תומר טל ממסעדת "ג'ורג' וג'ון" והארוחה תלווה בהופעה חיה של ההרכב המוסיקלי ספיצ'לס בניחוח שנות ה-20 שתנגן מוזיקה שמחה עם שירים אהובים ומוכרים, את המנות ילווה וויסקי נבחר. בין המנות בתפריט: סשימי דג ים רוטב היביסקוס וקושו יוזו, ירקות פריכים קצוצים קטן; פילה לברק צלוי בעשבי תבלין יבשים רוטב פטריות מעושנות שחור, סלט ראשד וטטבילה; סינטה טלה צלויה על העצם, סחוג סלרי חמצמץ וחבושים מזוגגים בציר טלה ועוד.

המנות יוגשו לצד 5 מנות וויסקי של המותג  Chivas Regal אולטיס XX בן 20 שנה:

  • CHIVAS REGAL 13 BOURBON CASK
  • CHIVAS REGAL 13 AMERICAN RYE CASK
  • CHIVAS REGAL XV 
  • CHIVAS REGAL 18
  • CHIVAS REGAL ULTIS XX (20 YO)

מחיר: 350 שקלים לאורח עבור ארוחת שף בת 4 מנות וקינוח + 5 מנות וויסקי CHIVAS.
להזמנת מקומות: https://www.whiskeybm.co.il/dinner-show