ד"ר מאיה רוזמן החליטה להשיב בתוכניתה ב-103FM לשאלה שהגיעה אליה דרך הרשת החברתית, אולי השאלה שאנחנו שואלים את עצמנו בכל פעם שמתחילה עונת האבוקדו: מה עושים עם אבוקדו שפתחנו והשתמשנו בחלק קטן ממנו.
ירידה של מאות ק"ג: שקלה קרוב לחצי טון וכך היא נראית עכשיו | צפו
סטיב הארוול, סולן להקת Smash Mouth, הלך לעולמו בגיל 56
"מכירים את זה שפותחים אבוקדו, אבל עקב הקלוריות הרבות (800-400 ליחידה אחת) אנחנו נמנעים מלאכול את כולו ואז הוא משחיר?", שאלה רוזמן. "אז אפשר לשמור אותו במקפיא וזה שומר על הערכים התזונתיים בצורה מופלאה".
"מקלפים ופורסים את האבוקדו, מזליפים מעל קצת מיץ לימון, מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה ומכסים, עוטפים היטב בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-24 שעות. אחרי 24 שעות מוציאים ומחלקים לשקיות פרוסות אבוקדו, ומחזירים למקפיא. כל פעם שבא לנו אבוקדו, אפילו שלא בעונה, מוציאים מהמקפיא, מפשירים ואוכלים".
האמור בכתבה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד