לראשונה מאז הקמתו, הדוגמנית ואשת העסקים בר רפאלי, משיקה לראשונה חנות פופ-אפ למותג הטיפוח שבבעלותה, livelle.

החנות תיפתח ב-1 באפריל 2025 בקניון עופר רמת אביב ותפעל עד ה-19 באפריל. זהו הפופ-אפ הראשון של רפאלי למותג הטיפוח שבבעלותה, והוא יציע את סדרת מוצרי הטיפוח לעור הפנים שממוספרים לפי סדר השימוש.

המוצרים, על פי המותג, נועדו להשתלב בשגרת החיים והטיפוח של כל אישה. בין המוצרים: מסיר איפור, סרום, סבון פנים מקציף, קרם יום, קרם לילה וקרם עיניים. בנוסף, במהלך הפו-אפ תוצג סדרת טיפוח מיוחדת לילדים הכוללת מסיר איפור, סבון מקציף וקרם פנים.

בר רפאלי  (צילום: עמית מוזר)
בר רפאלי (צילום: עמית מוזר)

רפאלי עצמה תגיע לחנות ביום הפתיחה, ה-1 באפריל, כדי להציג ולהסביר על ליין המוצרים. הקהל יוכל להיפגש עמה באופן אישי ולשמוע ממנה על המותג.

טווחי המחירים של מוצרי הטיפוח בפופ-אפ מתחילים ב-99 שקלים ומגיעים עד 320 שקלים. החברה מדגישה כי כל מוצרי המותג livelle פותחו ויוצרו בישראל ומאושרים על ידי משרד הבריאות. המוצרים נבחנו על ידי טוקסיקולוג ובמבחנים קליניים דרמטולוגיים במעבדה אירופאית.

"אנו שמחים וגאים להיות הקניון הראשון בישראל שמארח את בר רפאלי עם פופ אפ של מותג הטיפוח Livelle, מותג חדשני וייחודי, המעניק שגרת טיפוח חכמה, פשוטה ואפקטיבית, שמאפשרת להגיע לתוצאות מדהימות ולעור קורן ובריא", אמר דוד בן משה, מנכ"ל קניון עופר רמת אביב.

החנות תמוקם בקומת הכניסה של הקניון ותהיה פתוחה לקהל הרחב מה-1 באפריל ועד ה-19 באפריל 2025.