מאזינה שוחחה עם ד"ר מאיה רוזמן בתוכניתה ב-103FM וסיפרה: "אני צליאקית ומכורה לשיבולת שועל ללא גלוטן, אולי אוכלת יותר מדי ביום - גם בבוקר וגם בערב".
ג'ניפר את בטוחה שאת בת 54? כי המראה שלך אומר משהו אחר
מומחית לרפואה משפטית חשפה: 5 דברים מפחידים שקורים לנו לאחר המוות
המומחית הסבירה: "שיבולת שועל זה טוב - הפחמימה הכי בריאה שיש, ואין הבדל בגרסה עם גלוטן לגרסה ללא גלוטן. מבחינתי שכל הפחמימות היומיות שלך יהיו שיבולת שועל".
עוד הוסיפה רוזמן, כי "שיבולת שועל ללא גלוטן היא מלאה, יש בה מלא ברזל, מגנזיום, אבץ, סיבים תזונתיים שמפחיתים כולסטרול, מחלות מעיים וסרטן המעי הגס. זה טוב מאוד בדייסה, גרנולה, עוגיות, את לא צריכה לחשוש".
האמור בכתבה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד