כולנו אוהבים לנשנש בין הארוחות, אבל לא תמיד מה שאנחנו אוכלים הוא בריא לנו. אבל יש גם נשנושים בריאים, ועל אחד מהם דיברה ד"ר מאיה רוזמן בתוכניתה ב-103FM.
"אדממה" הוא מאכל מפולי סויה שנמצאים בתוך הקליפה, התרמיל, ומאודים קלות ומומלחים. פרוש המילה אדה-ממה הוא "פולי גבעול". פולי הסויה הטריים מכילים 17% חלבון, 9% שומן, ובערך 140 קלוריות במאה גרם. הסויה היא מקור לחלבון איכותי מאוד, יותר מקטניות אחרות. בנוסף, הסויה עשירה מאוד בויטמינים, ובמינרלים כמו בברזל- במאה גרם פולי סויה יש יותר ברזל מאשר בסטייק בקר, ומגנזיום – מאה גרם פולי סויה מכילים פי 3 מגנזיום מאשר בבננה, למשל.
בגלל כל היתרונות הללו נשנוש אדממה בריא לנו, והכמות האפשרית בזמן דיאטה היא 200 גרם שקול עם קליפה (מה שאומר שנשאר 100 גרם ללא קליפה).