רבים מאיתנו אוהבים עוף, על צורותיו השונות. אחת השאלות החשובות היא מה ההבדל בין עוף טרי לעוף קפוא. ד"ר מאיה רוזמן התייחסה לכך בתוכניתה ב-103FM בתשובה לשאלת מאזינה. לאחר מכן היא דיברה על ההבדלים התזונתיים בין פולי סויה לטופו.
ענת שאלה בפייסבוק האם עוף קפוא שנקנה בסופר עלול להזיק לבריאות. ד"ר רוזמן ענתה שממה אין בעיה. "אני חושבת שהחזה עוף המוכן הקפוא עבר תהליכי הכשרה. אם הוא טרי ולא עמד בחוץ הרבה זמן, הוא בסדר גמור. חלבון איכותי".
אביטל שאלה על ההבדים התזוניים בין פולי סויה לבין טופו ומה עדיף. ד"ר רוזמן ענתה שאין הבדלים בכלל: יש בהם אותה כמות חבלון וקלוריות למאה גרם.