חברת התעופה אייר פראנס תציע בטיסות מפריז ממרץ ועד יוני 2023, סדרה חדשה של מנות יוצאות דופן מהן יוכלו ליהנות נוסעי המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים בטיסות ארוכות טווח. החברה תשתף פעולה עם שלושה שפים צרפתים בעלי כוכבי מישלן כדי להציג את המטבח העילי של המדינה בטיסותיה.
החל מהקיץ הקרוב: טיסות עונתיות ייצאו מישראל ליעדים חדשים באירופה
רוצים לטוס בזול? זה "חלון הזהב" של ההזמנות שכולכם חייבים להכיר
כדי לעצב את התפריטים הללו, עבדו השפים יחד עם Servair, מובילה עולמית בתחום הקייטרינג בטיסות, כדי ליצור מבחר מנות, תוך התמקדות בתוצרת טרייה, עונתית ומקומית.
כחלק ממאבקה בבזבוז מזון, אייר פראנס מציעה ללקוחותיה לבחור מראש את המנה החמה שלהם עד 24 שעות לפני הנסיעה. שירות זה משלב ערבות לבחירת הלקוח וצריכה רציונלית יותר.