במפגש הרחובות נס ציונה ובן יהודה, בלב ליבה של תל אביב, מסתתר לו מלון פולי אורבן שנפתח רק בחודש מאי 2024. המיקום? חמש דקות הליכה מהים, שתי דקות מהמולת בן יהודה, וקרוב לכל מה שהעיר מציעה. אבל כמו בכל סיפור טוב, גם כאן יש "אבל" קטן: האזור כולו נתון כרגע בשיפוצים נרחבים, והחניה? בואו נגיד שזה סיפור מורכב. במלון עצמו אין חניה, מה שמשאיר שתי אפשרויות: או להגיע בתחבורה ציבורית (מה שדווקא די מתאים למיקום המרכזי), או להיערך מראש לתשלום נכבד באחד החניונים הפרטיים בסביבה. אבל אל דאגה - מה שמחכה בפנים שווה את המאמץ הקטן הזה.
בעולם המלונאות התל אביבי, שהולך ומתמלא במלונות בוטיק חדשים, לא פשוט להצליח ליצור בידול אמיתי. פולי אורבן, השייך למותג מלונות הבוטיק החדש של רשת אפריקה ישראל, דווקא מצליח להפתיע לטובה כמעט בכל היבט. כבר ברגע הכניסה למלון מורגש הוויב התל אביבי, כשאת פני האורחים מקבלת פקידת קבלה חייכנית שממהרת להציע מימוזה קרה. את החלל בקומת הכניסה עיצבה קטרינה רן, והוא מצליח לשלב בחוכמה אלמנטים אורבניים וחומרים טבעיים, כל זה תוך כדי התמודדות עם אילוצים של המבנה התל אביבי. ממש איך שעוברים את עמדת הקבלה הקטנה, שיש שיתבלבלו בינה לבין עמדת מארחת במסעדה, נמצא בר-מסעדה הצמוד. הבר, שאי אפשר לפספס את הדומיננטיות שלו בחלל, הוא הדבר הראשון שהבהיר לנו מדוע המלון מיועד לבני 18 ומעלה בלבד.
הנאים החדרים בעיניכם?
המלון מציע 52 חדרים בשתי קטגוריות. החדרים קומפקטיים, אבל מתוכננים נכון כך שהחדר לא מרגיש צפוף. המיטות נוחות להפליא, והחלונות הגדולים מכניסים אור טבעי ומציעים נוף עירוני טיפוסי. הפינוק מגיע בפרטים הקטנים, כי בכל זאת אנחנו בתל אביב: מכונת קפה בכל חדר, חלוקי רחצה, מערכת תאורה חכמה ומקלחת מרווחת.
מה אכלנו?
ארוחת הבוקר היא סיפור מעניין במיוחד. בניגוד לבופה המסורתי, כאן מקבלים מנה עיקרית חמה לבחירה מתוך תפריט. המנות המוצעות הן אגז בנדיקט, שקשוקה, מקושקשת ופרנץ' טוסט שגרם לנו לשכוח את כל מה שקראנו לפניו, חוץ ממנו, לכל סועד מגיע מבחר סלטים, פלטת גבינות ולחמים. זאת הזדמנות נהדרת להינות ממבחר גדול של מנות מבלי לעמוד בתור לבופה. אנחנו בחרנו לאכול את הארוחה על הבר, כך שפתחנו את הבוקר עם אווירת הבר התל אביבי. בשעות הערב, הבר עובר להציע מציע תפריט קוקטיילים ונשנושים. בתפריט אפשר למצוא פלטת גבינות, קרוקטים, ערייאס דג ועוד.
השירות – הסיפור האמיתי
אם יש דבר אחד שמבדל את פולי אורבן משלל מלונות הבוטיק שנפתחו בשנים האחרונות בלב תל אביב, זה השירות. הצוות – מדלפק הקבלה ועד המלצרים בארוחת הבוקר – מקצועי, אדיב ותמיד מוכן לעזור. אנחנו יודעים שזה נשמע מובן מאליו, אך שירות טוב בעיר הפך ליוניקורן בשנים האחרונות. מלבד אחלה אנשים, בהמשך צפויה להיפתח במלון גם הבריכה שעל הגג, אז בעינינו הוא יהפוך לפנינה אמיתית.
מחיר: לינה וארוחת בוקר: החל מ-540 שקלים לזוג באמצע שבוע.
*הכתבת הייתה אורחת המלון