ד"ר מאיה רוזמן הסבירה למאזינה בתוכניתה ב-103FM מה הם ההבדלים בין הקמחים השונים ובאיזה קמחים כדאי להשתמש. "קמחים מחיטה הם פחמימה ריקה. הם מנופים מקמח לבן, מגרגר חיטה ללא קליפה. אין להם ערכים וסיבים תזונתיים והם נחשבים לאחד הגורמים לסוכרת ומחלות לב. הכי עדיף קמח מלא".
"פייק מוחלט": ברשת הפיצו שמפגין איבד את עינו, הפצוע מבהיר אחרת
אחרי ששקל רבע טון: כך גבר בן 36 ירד 140 ק"ג באופן טבעי | צפו
האם לכוסמין יש יתרון? "לא אם הוא לא מלא". היא פירטה מה הם סוגי הקמח הבריאים, שבהם כדאי לעשות שימוש: "למאכלים מתוקים תשתמשי בקמח שקדים. הוא מלא חלבון, שומנים איכותיים, סידן וברזל, עם אינדקס גליקמי אפס. זה מאה אחוז בריא".
עוד אמרה, כי "אם זה לא למאכלים מתוקים או אפייה - עדיף קמח עדשים כתומות, קמח אפונה וקמח חומוס. יש להם טעמים נורא חזקים והם לא מתאימים להכל אבל מבחינה בריאותית קמחים מקטניות מנצחים בענק כל קמח אחר".
יש לך זמן פנוי? למה שלא תלמד/י אנגלית? לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>
האמור בכתבה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.