איחוד מרגש נרשם היום (שבת) עם שחרורו של קית' סיגל בין בתו שיר לאמילי דמארי שכזכור ברגעים בהם הבינה שהיא אמורה להיות בין המשוחררות הראשונות בעסקה - פנתה לשוביה וביקשה מהם לשחרר לפניה בפעימה הזו את סיגל.
שיר סיגל העלתה תמונה בחשבון האינסטגרם לצד דמארי וכתבה: "בחלומות הכי משוגעים שלי לא האמנתי שאחות שלי תשב יחד איתי לראות את אבא שלי חוזר הביתה. הלב שלם". השתיים הן חברות קרובות ילדות.
אחרי 484 ימים בשבי, קית' סיגל, בן ה-64, מכפר עזה השתחרר היום משבי חמאס. קית', מרפא בעיסוק, איש שאוהב טבע מאוד, מעריץ את הרולינג סטונז, איש של טוב ועשיית טוב. קית' נשוי לאביבה (אדריאן) יותר מ40 שנה והם גרים בקיבוץ כפר עזה 42 שנים. שם יצרו את משפחתם היפה, גידלו ארבעה ילדים וזכו בחמישה נכדים מהם. אביבה עבדה כגננת הרבה שנים.
בתרגיל חולני נוסף, קית' סיגל קיבל שתי שקיות מחמאס - אחת לאביבה סיגל, אשתו ששוחררה בעסקת החטופים הקודמת. גורמי אגף כוח האדם וגורמי רפואה של צה"ל ליוו את קית' שהגיע לנקודת הקליטה הראשונה ברעים, עבר הערכה רפואית ראשונית ונפגש עם בני משפחתו. נציגי צה״ל ליוו את שאר בני המשפחה שחיכו גם בבית החולים.
בשבעה באוקטובר אחרי דאגה של שעות וביתם שנמצא ריק התברר שיש עדות של שכן שראה אותם נלקחים בכוח לעזה. אחרי 51 ימים ארוכים בשבי אביבה חזרה. אשתו פרסמה היום סרטון ביציאה מביתה: "היום הגדול הגיע, אין יותר מאושרת ממני!"