שי רווה, חבר בקבוצת 'הדרדסים', קבוצת רכיבה שמונה כ-70 רוכבים שבה השתתף עופר קלדרון, שוחח היום (ראשון) עם אודי סגל וענת דוידוב ברדיו 103fm ושיתף בהתרגשות הגדולה מחזרתו של עופר משבי חמאס. 

"חד משמעית חזר עופר שהכרנו. ראינו בטלוויזיה את השלב של השחרור, ואני חושב שפירשו את עופר לא נכון. מנח הגוף של עופר היה שלו, הפנים שלו היו פנים של בוז לכל מה שקורה סביבו, ואחרי זה אתה רואה את עופר גם במפגש עם הצבא, גם במפגש איתנו - עם החיוך, הידיים למעלה, עם האנרגיות של עופר - ואתה רואה את זה גם במפגשים שלו עם המשפחה, עם בת הזוג. חזר עופר לגמרי, עופר שהוכה, שסבל, אבל זה עופר שלנו, באופן חד משמעי וברור", סיפר רווה. 

"עופר הוא אדם מדהים שיודע לשלב גם משפחתיות לארבעה ילדים, גם חברות אמיצה אין־סופית. הוא ליווה אותי בכל כך הרבה תהליכים. הוא עזר לי ולכל חבר בקבוצה ובכלל ביקום בכל מה שהוא יכול. הוא דיג'יי בתחביבו, בהכשרתו, הביא את כל הציוד שלו מהדרום ליום הולדת 60 שלי, עופר זה עופר זה עופר זה עופר", הוסיף. 

כשנשאל איזה מן אבא עופר, השיב: "מדהים ולהיות גם איש מקצוע וגם חבר וגם הורה, גם איש משפחה, זה לא פשוט. הוא יודע לחלק קשב לכל מה שחשוב, ותמיד עם החיוך, עם הצחוק, עם הומור מטורף, שליטה מדהימה במוזיקה, שיחות נפש על כל דבר".

לסיום אמר: כי עופר "יחזור לרכב מהר מאוד. זה גם יהיה בוודאות חלק מהריפוי הרגשי והגופני".