גבר כבן 75 נהרג הבוקר (ראשון) בתאונת דרכים קשה בין רכב פרטי לאוטובוס בכביש 40, צפונית למצפה רמון. צוותי מד”א שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו.
פראמדיק מד”א דוראל ארזואן סיפר: “מדובר בזירה קשה מאוד, אוטובוס התנגש ברכב פרטי, וכתוצאה מכך נלכד הנהג, גבר כבן 75, והיה קושי בחילוצו. לאחר שחולץ, ביצענו בו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קשה מדי ונאלצנו לקבוע את מותו”.
גם דינה פנטול, חובשת איחוד הצלה, תיארה את חומרת התאונה: “מדובר בתאונה עם מעורבות רכב ואוטובוס. למרבה הצער נקבע בזירה מותו של נהג הרכב עקב אופי הפציעות הקשות מהם סבל”.
שמעון שרחטון, ראש צוות זק”א במצפה רמון, שהגיע לזירה, סיפר: “כשהגענו לזירת התאונה ראינו אוטובוס שהתנגש ברכב פרטי. כתוצאה מההתנגשות, נהג הרכב, גבר כבן 75, נלכד ברכבו וחולץ ללא רוח חיים. צוותי מד”א נאלצו לאשר את מותו במקום. מתנדבי זק”א מרחב נגב - צוות מצפה רמון מטפלים בכבוד המת ובאיסוף הממצאים בזירת התאונה”.
אליה וינטר ראש מועצת מצפה רמון: ״בוקר קשה במצפה רמון שוב תאונה על כביש 40 . לפני כחצי שנה אישרנו כבר את התוכניות , כבר דיברנו על זה שיש תקציב , הגיע הזמן לשפר את כביש 40. עוד הרוג על כביש 40, החיים של תושבי מצפה רמון והנוסעים על הכביש הם לא הפקר. אני קורה מכאן גם לשרת התחבורה גם למנכל משרד התחבורה, קדימה , יש תקציב יש תוכניות, צאו לביצוע של שיפור כביש 40 זה החיים שלנו״.
כוחות ההצלה והמשטרה פועלים לחקירת נסיבות התאונה.