השמועות על שלג בירושלים בסוף השבוע הנוכחי הולכות ונערמות. שרון וכסלר, החזאית הותיקה של חדשות כאן 11, עשתה סדר בדברים והכחישה בסרטון מיוחד בנושא את הטענות הלא מבוססות בנושא.
"כבר כמה שמועות רצות שמועות על שלג בירושלים בשבת. כולם מתקשרים אליי בלי סוף לשאול מה לעשות בסוף השבוע? דבר אחד ברור, כל המודלים מסכימים - הולך להיות פה מאוד מאוד קר מיום חמישי עד אמצע שבוע הבא. גל קור כזה שלא חווינו כבר כמה שנים. שלג בירושלים? לא בטוח", ציינה וכסלר תחילה.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
"לא יהיה מספיק קר בשביל שירד שלג בשבת בירושלים", הדגישה וכסלר, ובהמשך טענה כי בשל העובדה כי מודלים שונים דמויי AI, שאוספים מידע מהעבר וממנו יוצרים תחזית לעתיד, אינם תמימי דעים באשר לשאלה האם יירד שלג בירושלים או לא, אין לסמוך על מודל אחד ויש לפנות לגוף או חזאי מומחה שמסתמך על מספר מודלים.