התביעה במשפט טוענת לפערים בעדות מילצ'ן; חקירותיו יוגשו לשופטים
לאחר סיום החקירה הנגדית, ליאת בן ארי פנתה בדרישה מפתיעה לשופטים וביקשה להסתמך על חקירותיו במשטרה. השופטים קבעו כי חקירותיו ישמשו כרקע בלבד
ארנון מילצ'ן עלה היום (רביעי) פעם נוספת למתן עדות במסגרת תיק 1,000. בתום החקירה הנגדית, הפתיעה התובעת ליאת בן ארי בדרישה להסתמך על הודעותיו של מילצ׳ן במשטרה ולא על דבריו בבית המשפט. משמעות הדבר למעשה, היא כי החקירה תוגש במשטרה ולא את עדותו בבית המשפט, והשופטים אמורים להתייחס לכך, מה שיוביל להכרזה עליו כעד עוין. בפעם הקודמות, לא אושרה בקשה דומה, כמו במקרה פילבר. עם זאת, השופטים קבעו כי חקירותיו ישמשו כרקע בלבד.
מילצ'ן אישר כי בקשת נתניהו לפיטורי הדס קליין לא נגעו לסיגרים ולשמפניות
מילצ'ן: "בחקירה הראשונה נלחצתי, החברות שלי עם נתניהו הכי קרובה שיש"
השופטים הכריעו: חקירות מילצ'ן במשטרה יוגשו כרקע, ולא יחליפו את עדותו בבית המשפט
השופטים במשפט הכריעו כי חקירות מילצ'ן במשטרה יוגשו כ"כלי עזר. בתוך כך, בקשת הפרקליטות להעדיף מקטע מסוים בחקירה, נדחתה. השופטת פרידמן פלדמן: "ההחלטה - לאחר ששמענו את טענות הצדדים בענין החומר אנו דוחים הבקשה לענין סעיף 10א'. ההודעות של העד מוגשות שלא לענין התוכן. נסמן אותם, לא יסרקו בינתיים המסמכים".
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע לבית המשפט
דרמה בעדות מילצ'ן: התובעת בן ארי מבקשת להסתמך על הודעותיו במשטרה ולא דבריו בביהמ"ש
בסיום החקירה הנגדית, התובעת בן ארי דרשה להסתמך על הודעותיו במשטרה, ולא על דבריו בבית המשפט.
בן ארי: "בטרם נתחיל את החקירה החוזרת אנחנו נבקש להגיש את ההודעות של העד במשטרה וגם ברענון. נבקש להגיש רק מקטע קצר אחד. המקרה שאנחנו עוסקים בו מתאים למקרים שהיו בפסיקה ואחר כך נבקש לחקור בחקירה חוזרת. העד הראשית הייתה יומיים וחצי והנגדית שישה ימים".
"נתניהו רק רצה להעיף את נוני מהחיים"
מילצ'ן: נתניהו חשב שאם הוא ימצא איזה מחיר מסוים נוני יסכים למכור, כל מי שדיבר עם נוני ביקש ? נתניהו קיווה למצוא מישהו שיגיד קח 400 מליון דולר
סבג: רק שיקנה, רק שנוני יעוף לי מהחיים