הלילה (שני) התרחשו מספר תקריות אלימות ברחבי הארץ. בתל אביב, גבר בן 35 נורה למוות ברחוב יהודה עמיחי שבצפון העיר, וגבר נוסף בן 30 נפצע קשה. הנרצח, שמצא מחוסר הכרה בזירה, פונה לבית החולים איכילוב שם נקבע מותו. מצבו של הגבר השני הוערך תחילה כמצב בינוני, אך בהמשך הוגדר קשה. המשטרה מעריכה כי הרקע לאירוע הוא פלילי, והחשד הוא כי היורה נמלט מהמקום על אופנוע.

באירוע נוסף, במהלך הלילה, אל ואוואח עבדאללה בן ה-20 נפגע מירי ברחוב הלן קלר בלוד. הצעיר פונה במצב קשה לבית החולים שמיר-אסף הרופא לאחר שסבל מפציעות חודרות, שם בהמשך נקבע מותו.

לאחר מכן, אירעה גם תקרית אלימה בטייבה, שם נרצח רעפאת מסרוואה כבן 40 מפיצוץ מטען חבלה רב עוצמה, שהונח בכניסה לעסק לממכר מזון. צוותי מד"א קבעו את מותו של הגבר במקום, לאחר שהיה מחוסר הכרה וללא דופק. אחיו של מסרוואה, מונדר,  נרצח לפני כששלוש שנים בנסיבות דומות.

שני פצועים נוספים, גבר בן 52 וגבר נוסף צעיר יותר, פונו לבית החולים מאיר במצב בינוני וקל, לאחר טיפול רפואי ראשוני. המשטרה פתחה בחקירה בנוגע לאירועים השונים, ופעולות אכיפה נמשכות בשטח. ביממה האחרונה נרצחו ארבעה בני אדם במגזר הערבי, ומאז תחילת 2025 נרצחו 35. מדובר בחודש מהמדממים שידעה החברה הערבית מזה עשורים. כוחות שמטרה שהגיעו למקום פתחו בחקירה שעיקר באיסוף מודיעין.

אתמול, כזכור, נורה למוות בשעות הצהריים תושב לוד. גורמים במשטרה הביעו תסכול בשיחה עם מעריב: "היו במקום הירי לא מעט אנשים, חלקם סוחרים בשוק, חלקם לקוחות וגם תושבים שכן מדובר באזור מגורים אבל אף אחד לא מדבר, כולם מפחדים ויש קושי לא מבוטל באיסוף המודיעין אבל נעשה הכל לפענח את הרצח הזה". בשיחה עם מעריב, אחד מעדי הראייה טען כי "היה פה בחור שנפגע מרכב ומת", למרות שבזירה נאספו שבעה קליעים לפחות.