עדכונים חיים

צה"ל השמיד תשתיות של חיזבאללה בלבנון; צבא סוריה: "ישראל תקפה עמדות צבאיות"

חיל האוויר תקף תשתיות של ארגון הטרור חיזבאללה בשטח לבנון והשמיד בין היתר מתחמים צבאיים. צבא סוריה: "ישראל תקפה מהאוויר, נגרמו נזקים" | עדכונים שוטפים

ירי ארטילרי לעבר לבנון ירי ארטילרי לעבר לבנון (צילום: David Cohen/Flash90)
פוסט נעוץ נעוץ

שידור חי מעזה

מעריב אונליין

צבא סוריה: "ישראל תקפה מהאוויר עמדות צבאיות בדרום המדינה וכי כתוצאה מכך נגרמו נזקים"

מעריב אונליין

היום שאחרי המלחמה: ההצעה האמריקאית למצרים - והתגובה החריפה

מזכיר המדינה של ארה"ב אנתוני בלינקן טען היום (רביעי), כי יש לאחד את עזה עם הגדה המערבית תחת הרשות הפלסטינית לאחר סיום המלחמה. מדובר באמירה הנחרצת ביותר של ממשל ביידן עד כה, בכל הנוגע לרצועת עזה, ביום שלאחר המלחמה. בלינקן חרג כאמור מהערותיו של דובר הבית הלבן, שהזהיר אתמול את ישראל מפני כיבוש מחדש של עזה לאחר סיום מלחמתה בחמאס. ראש הממשלה בנימין נתניהו הציע מוקדם יותר היום שישראל תמלא שם תפקיד ביטחוני "לזמן בלתי מוגבל".

לכתבה המלאה

סוכנויות הידיעות

צה"ל תקף והשמיד תשתיות טרור של ארגון חיזבאללה בשטח לבנון

מטוסי קרב תקפו לפני זמן קצר תשתיות טרור של ארגון חיזבאללה בלבנון, בתגובה לשיגורים לעבר שטח ישראל ביממה האחרונה. בין המטרות שנתקפו, מבנים ועמדות צבאיות בהם פעלו מחבלי הארגון, ומספר אמצעים טכנולוגים ששימשו להכוונת טרור נגד מדינת ישראל. כמו כן, כוחות צה"ל תקפו לפני זמן קצר חוליית מחבלים בשטח לבנון, שפעלה סמוך למרחב בירנית.

צה"ל תקף מטרות חיזבאללה בלבנון (צילום :דובר צה"ל)
מעריב אונליין

הגנרל הלבנוני עבאס איברהים: "אנו בשעות האחרונות לפני הפסקת אש הומניטרית"

הגנרל הלבנוני, עבאס איבראהים, המקורב לחיזבאללה, התראיין לערוץ LBC הלבנוני וטען כי אנחנו עומדים בשעות האחרונות לפני ההכרזה על הפסקת האש ההומניטרית. כמו כן, התייחס לביקורו של השליח האמריקאי עמוס הוכשטיין בביירות ואמר: "ביקורו נועד להדגיש את הצורך של חיזבאללה להישאר מחוץ למלחמה, כשהצבא הוא זה שמבצע את תפקידו בגבולות. המדינה יכולה לרסן את הפלגים המנסים להכניס את לבנון למלחמה". 
 

מעריב אונליין
כוחות צה"ל בסמוך ללונה פארק בעזה בו אותרה מנהרה צילום: דובר צה"ל
חשוב לדעת
    • בעקבות ירי מטחי טילים לישראל, עמותת נט״ל מתגברת את קו הסיוע: 1-800-363-363

    • משרד החינוך פותח חדר מצב מיוחד ומעמיד קו סיוע רגשי לתלמידים, להורים ולאנשי החינוך. מספר הטלפון של קו הסיוע: 6552*, שלוחה 5 עמותת ער"ן מתגברת את קווי המוקדים בטלפון ובאינטרנט. לקבלת סיוע נפשי חייגו 1201 ובאתר ער"ן https://www.eran.org.il/ בצ'אט, וואטסאפ, פורום, מייל ומסרונים.
    • מוקד צה"ל למידע על חטופים, חיילים ואזרחים:  1229*


      משטרה - 100
      מגן דוד אדום -101
      מכבי אש - 102
      מוקד חברת חשמל - 103
      פיקוד העורף - 104 
      מוקד עירוני - 106\107
      מוקד זק"א - 1220
      מוקד איחוד הצלה - 1221