דובר צה"ל לקח אחריות לחיסול האחראי על הכטב"מים של חיזבאללה
הותרו לפרסום שמותיהם של תשעה לוחמים שנפלו בקרבות ברצועת עזה | לאורך היום אזעקות רבות באזור הצפון, רובן בשל חדירת כלי טיס עוין | עדכונים שוטפים
צפו בשידור החי מרצועת עזה
דובר צה"ל לקח אחריות לחיסול האחראי על הכטב"מים של חיזבאללה
צה"ל חיסל היום באמצעות כלי טיס של חיל האוויר את עלי חסין ברג׳י, מפקד אזור דרום לבנון ביחידה האווירית של חיזבאללה. עלי הוביל עשרות פעולות באמצעות כטב״מי נפץ ואיסוף כנגד ישראל וכוחות צה״ל, ואף את התקיפה של מפקדת פיקוד הצפון מוקדם יותר היום. טרם חיסולו, חוסלה גם חוליית שיגור מהיחידה האווירית בחיזבאללה שהיתה בדרכה לשגר כטב״מי נפץ לעבר יעדים בישראל.
זורקים רימון ומשתטחים: צפו בחיסול הדרמטי של המחבלים בח'אן יונס
לוחמי צוות הקרב של חטיבת הצנחנים נלחמים בלב חאן יונס, מחסלים מחבלים בקרבות פנים אל פנים ובאמצעות ירי צלפים ומאתרים אמצעי לחימה רבים הכוללים נשקים, רימונים ותחמושת.
הטנק ירה פגז והפעיל את מערכת החבלה: פרטים חדשים על האסון במרכז הרצועה
שישה לוחמים נפלו אתמול (שני) ברצועת עזה כתוצאה מפיצוץ חומר נפץ במחנה הפליטים אל-בורייג' שבמרכז הרצועה, ושמונה אחרים נפצעו. מממצאי התחקיר הראשוני עולה כי מערכת החבלה הופעלה כתוצאה מירי הפגז של הטנק. הפגז ככל הנראה פגע בעמוד, שהביא לפתיל הרועם של מערכת החבלה לפעול וכתוצאה מכך לפיצוץ. בדיקות נוספות של אנשי המקצוע מתבצעות כעת להבנת האירוע, שעודנו מתוחקר.
בלינקן דרש, בקבינט נרתעו: התנאי של ישראל להחזרת העזתים לצפון הרצועה
הקרב המדיני על צפון הרצועה: גורמים אמריקאים אמרו כי במהלך ישיבת קבינט המלחמה ישראל הסכימה למשלחת של האו"ם להיכנס לצפון הרצועה על מנת להעריך את מצב התשתית ולמפות את הצרכים לחזרה של אזרחים פלסטינים לאזור בשלב מאוחר יותר. כך דווח היום (שלישי) על ידי ברק רביד ב"וואלה!".