דובר צה"ל עדכן כי "הופעלו התרעות במרחב דרום הנגב, בעקבות מטרה אווירית חשודה שחצתה לשטח הארץ, הפרטים בבדיקה"
עדכונים חיים
טיל יורט מתימן ויורט; חשד לחדירת כטב"ם באזור מצפה רמון
מטוסי קרב של חיל האוויר בהכוונת אגף המודיעין השלימו סדרת תקיפות נוספת נגד מטרות טרור בבירת לבנון. דובר צה"ל עדכן כי חיל האוויר יירט שיגור אחד שעשה את דרכו לעבר ישראל
חשש לחדירת כטב"ם בהר הנגב, שבאזור מצפה רמון
טיל שוגר מתימן ויורט; אזעקות הופעלו אזעקות בים המלח ובמדבר יהודה
דובר צה"ל עדכן בהמשך להתרעות שהופעלו בגוש עציון ובים המלח, ומסר כי חיל האוויר יירט שיגור אחד שעשה את דרכו מכיוון תימן טרם חצייתו לשטח הארץ.
תקיפה רביעית היום בדאחייה שבביירות
מטוסי קרב של חיל האוויר בהכוונת אגף המודיעין השלימו סדרת תקיפות נוספת נגד מטרות טרור במרחב הדאחייה שבביירות, בהן מחסן אמצעי לחימה, מפקדה ותשתית טרור של חיזבאללה. התקיפות כוונו נגד תשתיות הטרור של הארגון, והן חלק ממאמץ השמדת אתרי הייצור ומחסני אמצעי הלחימה שחיזבאללה הקים לאורך השנים בלב העיר ביירות.