מנגו - פרי מדהים שמשתלב בהרבה דרכים בתפריט שלנו – כפרי טרי לנשנוש ביניים, מרכיב עיקרי בשייקים, בגלידות, בסלט עלים מיוחד, וגם בעוגות פירות.

המנגו מכיל המון ויטמין A – שחשוב למערכת החיסון ומונע כניסת וירוסים לגוף שלנו ובכך עוזר לנו למנוע הדבקה בסוגי שפעת וקורונה, ויטמין A חשוב גם לראיית לילה ולהסתגלות של העיניים לתנאי חושך.

מנגו (צילום: אינגאימג')
מנגו (צילום: אינגאימג')

היתרונות של המנגו לא מתבטלים כשהוא קפוא, וגם לא אם חותכים אותו ושומרים את הפרוסות במקרר כמה ימים. כדי לדעת עוד על מנגו והגידול שלו בארץ – אני רוצה להעלות לשידור את אלקנה בן ישר, חקלאי המגדל מנגו.

האזינו: