אין חגיגה בלי עוגה: הקהל הישראלי צורך בין 8 ל־10 עוגות בשנה בממוצע לאדם. כך עולה מנתוני 50 הסניפים של רשת מאפה נאמן ברחבי הארץ, שפורסמו לקראת יום העוגה הבינלאומי, שיחול מחר.
כמו כן, הטעם האהוב ביותר על הישראלי הוא עוגת שוקולד קלאסית – כ־12%. במקום השני מדורגת עוגת גבינה־פירורים – כ־10%, ואחריה עוגת שמרים בטעם שוקולד – כ־9.9%, עוגת גבינה אפויה – כ־8.7%, עוגת שיש קלאסית – כ־8%, עוגת שיש־תפוז – כ־7.4%, מאפינס – כ־6.8%, עוגת פררו רושה – כ־5.6%, עוגת שמרים־גבינה – כ־5.4% וטעמים נוספים – כ־26.2%.
ברשת ציינו כי קולציית העוגות הקיציות של מאפה נאמן מתאפיינת הקיץ במבחר רחב של עוגות על בסיס פירות קיציים בטעמים מצננים. "רשת מאפה נאמן יוצאת בקולקציות חדשות בהתאם לעונות השנה והטרנדים הקולינריים בארץ ובעולם לצד המוצרים הקלאסיים שמככבים כל השנה", אמר מימי נאמן שייך, מבעלי רשת מאפה נאמן.