כולנו נתקלים מדי פעם בצנצנות ריבה, חמוצים, דבש וכו' שמסרבות להיפתח. זה יכול להיות מאוד מתסכל לעתים, ולא תמיד זה בגלל שאתם לא חזקים מספיק. המיכלים האטומים האלה יכולים להיראות כמו מבצרים בלתי חדירים אבל פתיחת צנצנת עקשנית היא אפשרית, וטריק שהעלה ליוטיוב אשף המטבח DIY pinto מראה כיצד ניתן להתגבר על המכשול בקלות, ללא מאמץ ובעזרת פריט שלכולם יש בבית או במשרד - גומייה.

ללא בושה: עוברי אורח בזזו סחורה ממשאית לאחר תאונה קטלנית
בסוף השבוע הקרוב: המדען ההולנדי הזהיר - "רעידת אדמה צפויה במדינות הבאות"

אז איך עובד הטריק?

כרכו גומייה סביב מכסה הצנצנת העקשנית, וודאו שהיא ממורכזת, צמודה לצנצנת ולא "משוחררת".

אחזו בצנצנת ביד אחת והשתמשו ביד השנייה כדי לאחוז בגומייה.

הפעילו לחץ עדין כלפי מטה תוך כדי סיבוב הצנצנת נגד כיוון השעון.

הגומייה מספקת אחיזה, מה שמקל מאוד על סיבוב הצנצנת.

צפו:

עכשיו עם הטיפ משנה חיים הפשוט הזה לא תצטרכו יותר להתאמץ, להזיע, להתעצבן או לקרוא לשכן השרירן שיושיע אתכם.