אנחנו לא יודעים אם השף ושופט מאסטר שף חובב העגבניות אייל שני מודע לשיטה הזאת, אבל מצאנו טריק מגניב שבאמצעותו אפשר לחתוך עגבניות לפרוסות שוות אשר גרם לנו לתהות איך לא חשבנו על זה קודם.
"בוקר טוב לעמלק החדש": רני רהב במתקפה על שמחה רוטמן
3 אצבעות בידיים וברגליים: גופות חייזרים נחשפו בקונגרס של מקסיקו | צפו
אז מה מיוחד בטריק הזה? הוא חוסך זמן במטבח ומצריך מלבד הסכין רק שני מזלגות, קרש חיתוך ועגבנייה כמובן.
אז מה עושים? עליכם לוודא שאתם תוקעים את המזלגות בעגבנייה לאורכה ושהמזלגות חופפים לשן אחת בלבד. לאחר מכן, מניחים את העגבנייה על קרש חיתוך ומשתמשים בסכין כדי לחתוך בין שיני המזלג. בדרך זו, תוכלו לפרוס פרוסות בגודל שווה תוך שניות! פשוט, נכון?
צפו בטריק ב-02:26 דקות ובטריקים נוספים ושווים: