מנגו - פרי מדהים שמשתלב בהרבה דרכים בתפריט שלנו – כפרי טרי לנשנוש ביניים, מרכיב עיקרי בשייקים, בגלידות, בסלט עלים מיוחד, וגם בעוגות פירות.
המנגו מכיל המון ויטמין A – שחשוב למערכת החיסון ומונע כניסת וירוסים לגוף שלנו ובכך עוזר לנו למנוע הדבקה בסוגי שפעת וקורונה, ויטמין A חשוב גם לראיית לילה ולהסתגלות של העיניים לתנאי חושך.
היתרונות של המנגו לא מתבטלים כשהוא קפוא, וגם לא אם חותכים אותו ושומרים את הפרוסות במקרר כמה ימים. כדי לדעת עוד על מנגו והגידול שלו בארץ – אני רוצה להעלות לשידור את אלקנה בן ישר, חקלאי המגדל מנגו.
האזינו: