בריטני פורטינברי, מורה מחליפה בת 31 מאינדיאנה, מואשמת בהתעללות מינית במספר נערים קטינים. חמישה נערים - אחד מהם צעיר כבן 13 - הגישו תלונות נגדה.

לפי אחד הקורבנות לכאורה, פורטינברי ארגנה מפגשים מיניים קבוצתיים עם תלמידי חטיבת ביניים שנמשכו שעות, במהלכם הנערים "היו חייבים ללבוש מסכת של הסרט צעקה" ו"היו מתחלפים כל 15 דקות". מפגשים אלו תוארו כ״גאנג באנג״.

בעקבות האשמות אלו, בעלה של פורטינברי, ניקולס, הגיש בקשה לגירושין ממנה ב-21 בפברואר 2025. הזוג נישא ב-11 בנובמבר 2020, וכעת ניקולס מבקש משמורת זמנית על ילדם המשותף בן הארבע.

מוקדם יותר במרץ, חמישה קורבנות טענו שפורטינברי התעללה בהם מינית. התביעה הגישה האשמות חדשות נגד פורטינברי, כולל עשרה סעיפים של התעללות בילדים, שמונה סעיפים של הפצת חומר מזיק לקטין, חמישה סעיפים של תרומה לעבריינות של קטין וסעיף אחד של התנהגות מינית לא הולמת עם קטין, כפי שמראות רשומות בית המשפט המקוונות.

היא הואשמה קודם לכן בפברואר בשלושה סעיפים של התנהגות מינית לא הולמת, סעיף אחד של הפצת חומר מזיק לקטינים וסעיף אחד של תרומה לעבריינות של קטין שהוגשו קודם לכן.

בעקבות מעצרה הראשוני, תלמידים נוספים התקדמו לדווח שפורטינברי התעללה גם בהם, כך אמר מפקד המשטרה של המחוז, כריס רייט, ל-USA Today ביום חמישי. "כאשר תלמידים התקדמו לדון בכך שהם חשו שהם עשויים להיות קורבנות, העברנו את המידע שלהם לבלש של מחלקת השריף של מחוז מורגן המטפל במקרה", אמר רייט. "העברנו מידע זה מיד כשקיבלנו אותו".

פורטינברי הועסקה כמורה מחליפה עבור מחוז בתי הספר המטרופוליניים (MSD) של מרטינסוויל ופוטרה ב-9 בינואר 2024. לפני כן, היא עבדה בתיכון אמיננס במחוז מורגן, שם לימדה כמה מקורבנותיה. היא עזבה את התיכון ב-23 באוגוסט 2024.

המשפט של פורטינברי צפוי להתחיל ב-25 ביוני. עורכי הדין של שני הצדדים לא היו זמינים להגיב באופן מיידי.