תמר מג'הול מזן "בונבוניירה", במשקל שיא של 77 גרם, גדל דווקא במטע של תמיר כהן בן ה-46, ממושב תומר שבבקעת הירדן. "מנהל בבית האריזה פנה אליי בהתרגשות עם התמר", סיפר כהן והוסיף: "שקלנו אותו ונדהמנו. כזה ענק מעולם לא ראינו".
לדבריו של החקלאי, עלות של גידול הפרי מהזן המיוחד הזה גבוהה מאוד. כהן סיפר כי העובדים במטע קוטפים את התמרים אחד אחד מהעץ וכי הם חייבים לגדוד את הזן הספציפי הזה בקצב מהיר, זאת כיוון תמר ה'בונבון' אינו עמיד בטמפרטורת החדר לאורך זמן וחייב להיות כל הזמן במקפיא. כמו כן, משקלו הממוצע של התמר עומד על כ-30 גרם, לעומת כ-20 גרם של מג'הול רגיל.
נועם וייסלר, מנהל מרכז המחקר והפיתוח במועצת בקעת הירדן, ציין כי התנאים הייחודיים מאפשרים לגדל את הזן המיוחד של המג'הול מאחר שהאזור נמצא במרכז, בין הלחות ליובש. "אנו בבקעת הירדן מספקים כ-500 טון בשנה של ה'בונבוניירה', ובסך הכל מספקים כשליש מכמות המג'הול בעולם", אמר וייסלר.