מערכת סנהדרינק נשטפת בגל נוסטלגי ומתרפקת בחום על העבר. אולי זה החורף, אולי הגיל, ואולי רק הזדמנות לעוד קצת אלכוהול
יש חם, ויש גם קר וכמספר השתיינים כך גם מספר המתכונים. אפשר להוסיף ואפשר לגרוע, אפשר לתבל לפי הטעם האישי שלכם ואפשר גם לחזק(!). רק לא להרתיח, אחרת מה עשינו? ויש גם מתכון. נוסטלגי, אלא מה... "בחוץ קר, בנשף חם..." (צילומים: ארכיון יקבי כרמל)
פונץ' חם (מתכון ל-10 מנות)
פרודוקטים:3 כוסות פורט 1 כוסית ברנדי אקסטרה פיין 1 כוס מים 1 כוס סוכר 3 מקלות קינמון 20 מסמרי ציפורן 2 לימונים 12 גרגרי פלפל אנגלי (לפי הטעם)ככה מכינים: בסיר בינוני (לא אלומיניום!) מביאים לרתיחה מים, סוכר, מקלות וניל ופלפל אנגלי, מבשלים במשך 5 דקות ומכבים את האש. חוצים את הלימונים לרוחבם, נועצים בכל אחד מהם 5 מסמרי ציפורן ומשרים בנוזל החם במשך כחצי שעה. מוסיפים לסיר את הפורט והברנדי ובוחשים. מחזירים לאש ומחממים על להבה קטנה (לא להרתיח, אחרת האלכוהול מתנדף!). יוצקים לספלים ומגישים חם.