המצרכים (ל–2–4 מנות):
- 2 כפות שמן
- 1 בצל קלוף, חצוי ופרוס דק
- 3 כוסות פרחי כרובית "סנפרוסט" או טרי
- 2 כוסות עדשים "סנפרוסט", מוכנים לפי ההוראות על השקית
- 1 חבילת נתחונים בטעם קייג'ון או אחר של "טירת צבי"
לרוטב:
- 3 כפות שמן
- 3 כפות מים
- 4 כפות מיץ לימון
- 2 שיני שום
- ⅓ כוס מנגו, קלוף וחתוך לקוביות
- ½ כפית אבקת כורכום
- 1 כפית אבקת קארי
- ½ כפית מלח
להגשה:
- עלי כוסברה
אופן ההכנה:
- שמים את מרכיבי הרוטב במעבד מזון וטוחנים לרוטב חלק.
- מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים את הבצל כדקה. מוסיפים כרובית וממשיכים לטגן תוך ערבוב מדי פעם. אם הירקות מתחילים להיחרך לפני שהכרובית רכה, מוסיפים 2־3 כפות מים וממשיכים לטגן עד שהכרובית רכה.
- מוסיפים למחבת עדשים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים נתחונים, מערבבים ומסירים מהכיריים. מוסיפים רוטב ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים עלי כוסברה ומגישים.